Paint my life with all your colors...



...a-all your colors.
All your colors. A-all your colors.



Så går den. Låten som spelas om och om och om igen och sen om och om igen utanför mitt fönster. Själv har jag kontrat med tysk industry, australiensisk electronica och klassisk, svensk blytung metal.



God natt.





Per aspera ad astra




Ibland går skit bara inte som man vill.

Äggen kokar för länge, tvättmaskinen slutar aldrig centrifugera och dvd:n du just hyrt för 55 kr börjar hacka 7 minuter från slutet. Vinet är för varmt, skorna är för små, för fula eller för trånga, grannarna övar dj-set genom att hamra samma låt om och om och om igen (och sen om igen!) med början kl 01.30 när du ska upp och jobba. Duschmunstycket havererar.

Efter att i söndags gjort bokslut till en av de mest jävliga helgerna på väldigt länge  vaknades det upp mindre utvilad med utflugen flat mate på måndag morgon med verbala salvor riktade mot allt ifrån bríst på frukostalternativ till den totala ekonomiska katastrof som var nämnda avslutade helg. Förbannat mycket av det som kunde gå fel gick ta mig fan precis helt fel. Ultra-elefant-kassaskåps-Skagerrak-fel. Det ger mig Tourettes.

Så what to fucking do när shit goes pear shape?

Förutom att börja blanda in massa engelska uttryck i ditt annars så helsvenska skriftspråk så kan man till exempel gnälla över spilld mjölk i nån blogg. Det är precis vad jag gör nu. All negativ energi som byggts upp under de senaste dagarna ska härmed vara ute ur systemet och på något sätt inpräntade i ovanstående stycken, meningar, bokstäver.

För att undvika onödig spridning av negativ energi, om du är på väldigt bra humör idag, läs endast det sista stycket.



Steve Martin var på besök i helgen. Det var rasande trevligt.



Some tunes;








Public service announcement




Efter slit, släp, packande, dammsugande, golvtorkande, fottvättande, sängbärande, bilkörning, utkörning, bortkörning, framkörning, islossning, skottlossning, förlossning och slutligen festmåltidslossning i parken 3 meter utanför dörren tänker jag härmed proklamera mig själv (och Dr Rödljus) inflyttade. Nyinflyttade. Färdiginflyttade.

Så jävla äckligt, äckligt, äckligt jävla skönt.

Allmän inbjudan på the grand tour. Eller the scenic tour. Det är nämligen valfritt.

Vi bjuder på kaffe och storljug.




RSS 2.0